Røiseland

Røiseland viste prov på kjempeform før OL. Å få ned den siste blinken er den beste følelsen noen sinne.


Pin Pa Women Of Sports

Røiseland fikk historisk-beskjed i TV-intervjuet.

. Røiseland var feilfri på standplass og hadde ekstrem fart i sporet. Hun gikk et nærmest knirkefritt løp med fire fulle hus og raskt tempo i løypa. Både Røiseland og Öberg traff alle ti blinkene på standplass på sprinten men Öberg var hakket hvassere ute i løypa.

I tillegg er hun den første norske kvinnen som tar OL-gull i sprint. Marte Olsbu Røiseland leverte en strålende sprint. Saken oppdateres - rennet pågår fortsatt.

Sånn ønsker ikke jeg at vi skal ha det. Til slutt slo hun den. Golberg ut mot Iversens utspill.

Røiseland ble den første norske skiskytterkvinnen som tar to gull i ett og samme OL. Nyhetsbyrået TT skriver at lagledelsen i svensk langrenn frarådet løperne å trene og at de i stedet anbefalte alternativ. De norske skiskytterstjernene Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland var blant dem som testet ut fasilitetene på arenaen selv om det var 19 minusgrader og blåste friskt mandag.

Den effektive temperaturen var ifølge flere kilder på 30 minusgrader. Marte Olsbu Røiseland fra Froland endte på en sjetteplass under kvinnenes 125 km fellesstart i dagens verdenscup i Frankrike 193 sekunder bak. Den norske skiskytterstjernen ligger an til å ta sitt første individuelle OL-gull etter et.

Det var mer enn. Her er hele OL-programmet. - Klarer ikke å skjønne hva som har skjedd Fredagens seier på sprinten skriver seg inn i historiebøkene på flere måter.

Ingrid Landmark Tandrevold skjøt 19 treff men hadde litt for dårlig fart i sporet til å hevde seg helt i toppen. Du aner ikke sier Marte Olsbu Røiseland til Discovery. Ingen gikk raskere på de 75 kilometerne.

Hun har aldri tidligere kommet på seierspallen individuelt. Olsbu Røiseland kom til Ruhpolding fra to strake seirer sprint og jaktstart i Oberhof. Jeg var så nervøs før løpet - mer enn normalt.

Jeg hadde så lyst til å få til et sykt bra løp og det klarte jeg. Øvelsen har vært på OL-programmet siden 1992. Jeg er så glad - uansett resultat.

Med nest raskeste langrennstid holdt hun unna for utfordrerne. Røiseland traff alle blinkene på begge skytinger. Marte Olsbu Røiseland med startnummer én i dag fikk en bom på første skyting og en på det siste skuddet.


22 Feb 2020 Marte Olsbu Roiseland Brings Women S Relay Gold To Norway Biathlon Oakley Sunglasses Women


Alida Rudjord Roiseland Champagnepikenerustfritt Stal Emalje Enamel Jewelry Artisan Necklace Jewelry Art


Martes Sommergenser Strikking Hekling Sommer


Marte Olsbu Og Kjaeresten Poserer Med Hver Sin Vinnergenser Vinnergenseren Til Marte Er I Gull Og Vinnergenseren Til Sverre Er I Solv St Kjaereste Poser Vinner


Alida Rudjor Roiseland Artistic Jewelry Artisan Jewelry Jewelry Art


March 8 2019 Marte Olsbu Roiseland Tiril Eckhoff Johannes Thingnes Bo And Vetle Sjastad Christiansen Embrace Biathlon Sports Photograph World Championship


Alida Rudjord Roiseland Jordbaerstedetrustfritt Stal Og Emalje Metalwork Jewelry Urban Jewelry Art Jewelry Contemporary


Alida Rudjor Roiseland Barbs Stainless Steel And Enamel Hand Painted Jewelry Enamel Jewelry Artisan Jewelry


Fullt Hus Lue Og Votter Ull Strikk Strikke

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel